Žebřík už tento pátek, šestihodinový maratón odstartují Sabina Křováková a Ondřej Brzobohatý

Vydáno 08.03.2015 | autor: Petr Lenk

Už v pátek 13. března se do plzeňského areálu DEPO2015 sjede elita naší hudební scény na vyhlášení ankety Žebřík 2014 Bacardi Music Awards. Během celonoční párty se koncertně představí Richard Müller, Aneta Langerová, Ondřej Brzobohatý, Sabina Křováková, Inekafe a Vypsaná fixa.

Žebřík už tento pátek, šestihodinový maratón odstartují Sabina Křováková a Ondřej Brzobohatý Žebřík už tento pátek, šestihodinový maratón odstartují Sabina Křováková a Ondřej Brzobohatý

 

013 zebrik Anketa Žebřík se v Plzni vyhlašuje už 22 let


Za asistence moderátorů Tomáše Hanáka a Báry Polákové bude předáno 27 cen v devíti kategoriích, a to na základě dvouměsíčního hlasování fanoušků na webu Anketazebrik.cz.

Kandidátů na zisk bronzových sošek, jejichž autorem je opět sochař Václav Česák, je celá řada: např. Chinaski, Kryštof, Lucie, Mandrage, Vypsaná fixa, Imodium, Jelen, Mother's Angels, Kyanid, Lake Malawi, PSH, Slza, David Koller, Michal Hrůza, Ondřej Brzobohatý, Vojta Dyk, Tomáš Klus, Xindl X, Marpo, Ben Cristovao, Voxel, Aneta Langerová, Celeste Buckingham, Ewa Farna, Jana Kirschner, Lenka Dusilová a další.

 

ebk 2011 tom  hankCo si na diváky připraví moderátor Tomáš Hanák tentokrát?


Chybět nebude ani speciální ocenění magazínu iREPORT, které v předchozích letech získaly osobnosti jako Miro Žbirka, Chinaski, Tata Bojs, David Koller, Dan Bárta, Glenn Hughes, Ashley Slater nebo Michal Pavlíček.

 
Koncertnímu programu dominuje exkluzivní vystoupení Richarda Müllera, který v posledních letech slaví úspěch hlavně s projektem Hlasy. Do Plzně však výjimečně přijede s kompletní kapelou a svým best of: „Zahrajeme náš klasický 'festivalový' repertoár, který je složen z největších hitů. Trochu ho samozřejmě upravujeme podle toho, zda hrajeme na Slovensku nebo v Čechách. Myslím, že všichni diváci si přijdou na své, protože zazní ty největší pecky, " dodává slovenský hitmaker.

tom klus a jeho clov skupina na ebku 2013Tomáš Klus a jeho Cílová skupina na loňském Žebříku

 
Na úplný úvod bezmála šestihodinové show vystoupí vítězka poslední řady SuperStar a majiteka výjimečného rockového hlasu Sabina Křováková. Představí novou kapelu a premiérově i své nové singly.

Dalším lákadlem budou koncerty Anety Langerové a Ondřeje Brzobohatého. Oba patří k aktuálně nejúspěšnějším tuzemským interpretům, a to hlavně díky svým loňským albům. Aneta na Žebříku zahraje po dlouhých devíti letech, pro Ondřeje to bude žebříkovská premiéra.

 

 
Druhá polovina večera bude patřit punkrocku: Veleúspěšnou sezónu a oslavy 20 let existence zde završí Vypsaná fixa. Ještě o pět let více je slovenskému triu Inekafe, které na Žebřík přiveze albovou novinku Nevhodný typ a odehraje své jediné západočeské vystoupení.

Na druhé scéně se o zábavu postarají renomovaní DJs Friky, Maceo a další. V této části DEPA2015 se také od půlnoci rozjede pověstná after party s hvězdami Žebříku.

 

ebk 2013 miro birkaSpeciální cenu magazínu iREPORT si před rokem převzal Miro Žbirka

 

Vstupenky v ceně 390 Kč získáte v obvyklých předprodejích nebo objednáte na mailu office@ireport.cz. V prodeji jsou i VIP passy za 990 Kč, zahrnující parkování v areálu, přístup do VIP lounge, bezplatnou konzumaci (pivo, víno, nealko) a vstup na after party.

 
Organizátory 23. ročníku ankety Žebřík jsou magazín iREPORT a společnost Plzeň 2015. Generální partnerem je značka Bacardi. Hodinový záznam z akce poběží 8. dubna od 21.45 hod na ČT Art.

Záštitu nad akcí převzali ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová, ministr vnitra Milan Chovanec, primátor Plzně Martin Zrzavecký a náměstek primátora Plzně Martin Baxa.

Více na www.anketazebrik.cz

 

TZ, foto Petr Tibi, Bára Tichá  {vypnoutlink: Slza}

zavřít