Blesková soutěž: koncert pro Medelu

Vydáno 17.04.2007 | autor: redakce

Lenka Dusilová, Michal Hrůza, Southpaw, Skyline a Madfinger, ti všichni se sejdou 19.4. v Retru, aby podpořili charitativní projekt Medela. Máme pro vás pozvánku a 4 páry vstupů..

Blesková soutěž: koncert pro Medelu Blesková soutěž: koncert pro Medelu

Projekt Medela je jednou z aktivit nadačního fondu Asante Kenya, který založila v roce 2006 Lejla Abbasová. Svým záběrem se zařadil mezi největší neziskové projekty: zahrnuje Kalendář Medela, knihu o činnosti projektu a knihu rozhovorů s osobnostmi podporující činnost Medely, přes organizaci benefičních koncertů až po dokumentární filmy o charitativní činosti.

Cílem nadace je zlepšit život dětem v těžkých životních situacích. Medela chce spolupracovat s konkrétními projekty neziskových organizací, které jsou úmyslně lokalizovány každý na jiném kontinentě. Zároveň se snaží podpořit obecné chápání charity – zlepšit povědomí o problematice, založit novou tradicí v podporování neziskových projektů.



MEDELA LIVE AT RETRO

Benefiční koncert pro projekt Medela proběhne 19. dubna 2007 v pražském klubu Retro Music Hall (www.retropraha.cz) od 20:00 hodin. Během večera se na pódiu vystřídají LENKA DUSILOVÁ, MICHAL HRŮZA, MADFINGER, SKYLINE a SOUTHPAW.

Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticket Stream (www.ticketstream.cz) za 250 Kč. Výtěžek ze vstupného bude poukázán na konto projektu Medela, který dlouhodobě podporuje děti z nejrůznějších koutů světa, žijící ve špatných životních podmínkách.

Svojí účastí můžee Medelu podpořit i vy. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku:

Kdo je autorem fotografií pro kalendáři projektu Medela na rok 2007?

A) Jan Saudek
B) Lenka Dusilová
C) Michal Hrůza



Pro odpověď můžete zabrousit i na web projektu Medela. Hrajeme o čtyři páry volných vstupů na koncert v Retru 19.4. Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Medela". Připojte celé jméno i telefonický kontakt. Uzávěrka soutěže je ve čtvrtek 19.4. v 11:00 hod. Výherci budou kontaktováni.

Hodně štěstí a podpořte dobrou věc!

www.projektmedela.org

zavřít