Soutěž s Honzou Budařem

Vydáno 16.03.2007 | autor: redakce

Jan Budař a kapela Eliščin Band vystoupí 27.3. v klubu XT3 v Praze na Žižkově. V plánu je i jedna klipová premiéra. A my pro vás máme volňásky.

Soutěž s Honzou Budařem Soutěž s Honzou Budařem

Na koncertě zazní skladby z alba Uletěl orlovi, i písně z filmů Hrubeš a Mareš... a Nuda v Brně. Zároveň bude promítnuto všech devět videoklipů, které byly k desce Uletěl orlovi natočeny. Mimo jiné uvidíte i kontroverzní klip Přestávka, který režíroval Vít Klusák na pražské magistrále za plného provozu. Několik hudebních odborníků tento výjimečný počin označilo jako klip roku. Nebude chybět ani video k písni Drzý kohoutek se Zuzanou Norisovou v hlavní roli.



V XT3 bude pokřtěn i zbrusu nový klip ke skladbě Nekonečná láska, v němž se mimo jiné objeví dvě krásné dívky, dva poměrně slušní chlapci a nakonec i to, jak manažer kapely Eliščin Band Adam Halaš provede nečekaný akrobatický výkon na gymnastické trampolíně. Více neprozradíme, přiďte se podívat...

MÁMINY PRSA... A HONZOVY LÍSTKY

iReport.cz má tu čest zprostředkovat exkluzivní soutěž o 3x CD Uletěl orlovi a 3 páry volných vstupů na žižkovský koncert. Jediné, co musíte udělat, je zodpovědět jeden ultravstřícný dotaz:

Ve filmu Nuda v Brně zazní mj. píseň s názvem Všechno se stane...

A) ...dneska v noci
B) ...bez pomoci
C) ...na promoci.


Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz , do předmětu uveďte "Budař - soutěž". Připojte i adresu a mobilní kontakt. Hrajeme o tři CD a tři páry volných vstupů na koncert Jana Budaře 27.3. 2007 v XT3. Uzávěrka soutěže je ve středu 25.3. v 15:15 hod. Výherci budou kontaktováni. Prosíme, pište pouze, pokud máte vážný zájem zúčastnit se. Děkujeme.



www.xt3.cz
zavřít