SOUTĚŽ S TATA BOJS

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Pokud chcete vyhrát vstupy na koncert TATA BOJS 13.12. v pražské Akropoli, trička a odznaky TB, věnujte pozornost naší soutěži:

SOUTĚŽ S TATA BOJS SOUTĚŽ S TATA BOJS

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje album remixů Tata Bojs z roku 2001?

Správné odpovědi posílejte do 9.12. na report@ireport.cz

Pět z vás získá vstupenky na koncert Tata Bojs 13.12. v Paláci Akropolis, trička a odznaky kapely.



TATA BOJS - NANOTOUR 2 

Tata Bojs vydali před nedávnem 2DVD "Nanotour" se záznamem jejího loňského vystoupení v T-Mobile Areně a řadou dalších exkluzivních bonusů, odehrála dvě akustická vystoupení v Divadle Ponec a právě uzavírá rok 2005 koncertním turné NANOTOUR 2. Tímto se Tatáči rozloučí s konceptem "Nano", který zahrnoval vydání alba "Nanoalbum", DVD a live CD "Nanotour", knihy "Nanobook" a dokonce i taneční představení inspirované příběhem alba.

Za album "Nanotour" letos na jaře Tata Bojs získali rovou čtyři Anděly - Výroční ceny Akademie populární hudby a DVD "Nanotour" bude jistě horkým kandidátem ve své kategorii i při příštím vyhlašování. Momentální koncertní sestava představuje skupinu v pětičlenném obsazení, kde tradiční jádro tvoří Mardoša (basová kytara), Milan Cais (zpěv, bicí), Vladimír Bár (kytary) a zvukař a producent Dušan Neuwert, který před časem dokonce na dva akustické koncerty v Ponci nahradil zraněného kytaristu Vladimíra Bára. Nedílnou součastí sestavy je dlouholetý a "neustálý host" zpěvačka Klára Nemravová a již více než rok klávesista Jiří Hradil.

Na NANOTOUR 2 hrají Tata Bojs průřez Nanoalbem, největší hity i akustické skladby.



NANOTOUR 2 - zbývající koncerty

6.12. Litoměřice
12.12. Praha - Palác Akropolis
13.12. Praha - Palác Akropolis

zavřít