SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA DRÁTOFEST

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

REPORT ve spolupráci se skupinou JAKSI TAKSI pro Vás připravil soutěž o 2 vstupy na Drátofest, který se koná 22.-23.7. 2005 v Náměšti na Hané u Olomouce. Pokud se tedy nacházíte poblíž, či máte na festival namířeno, čtěte pozorně. Na závěr článku přijde soutěžní otázka.

SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA DRÁTOFEST SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA DRÁTOFEST

O víkendu 22.7.05 – 23.7.05 můžete navštívit již několikátý ročník dvoudenního rockového festivalu v Náměšti na Hané v olomouckém kraji – Drátofest. Představí se kapely jako Škwor, Precedens & Bára Basiková, Jaksi Taksi, Visací Zámek, Tři Sestry, Törr, Peha (SK), Doga a další. Část výdělku Drátofestu bude věnována na dobročinné účely - speciální škole pro žáky se zrakovým postižením v Litovli.



Jako na každém dobrém festivalu i zde najdete bohatý doprovodný program. Připraveny jsou např. výstavy, můžete se občerstvit u množství stánků s bohatým sortimentem či zakoupit triko vaší oblíbené kapely.



Akce začíná v pátek v 17:00, v sobotu pak již ve 13:00. Konec je shodně ve 2:00. Veškeré další informace najdete na stránkách www.dratofest.cz



Soutěžní otázka:
Kolikátý ročník Drátofestu proběhne letos?

Správné odpovědi zasílejte na emailovou adresu: marketing@ireport.cz a do předmětu zprávy napište "SOUTĚŽ". Nezapomeňte připojit jméno a telefonické spojení pro oznámení výhry!
Uzávěrka soutěže je ve čtvrtek 21.7. ve 14:00.

Hodně štěstí a na Drátofestu na viděnou

www.jaksitaksi.cz
zavřít