Tomáš Klus: DIY interview aneb Udělej si rozhovor

Vydáno 21.09.2011 | autor: redakce

Písničkář Tomáš Klus si naplánoval opravdu akční podzim. Právě vydává nové album s názvem Racek a chystá se na turné po celé republice. Vy se ho nyní můžete zeptat na cokoliv!

Tomáš Klus: DIY interview aneb Udělej si rozhovor Tomáš Klus: DIY interview aneb Udělej si rozhovor

kopie - tomasklus_6aa
Album  Racek se nahrávalo „doma“ a producenty desky jsou Tomáš Klus a kytarista Jiří Kučerovský. Zvuku se ujal Tomáš Tomíno Novotný.

Album obsahuje 14 autorských písní Tomáše Kluse. Přes léto jsme zapojili fanoušky a vyhlásili soutěž Staňte se součástí nového alba, kde měli nakreslit portréty Tomáše Kluse a Jiřího Kučerovského. Z velkého množství skvělých výtvarných počinů jsme vybrali 15 výherců, jejichž kresby tvoří booklet alba a ke každé písni je přiřazena jedna kresba. Designu se ujal výtvarník Maxim Velčovský spolu s grafiky z Ex Lovers.

A jak říká Tomáš Klus: “Vše se točilo kolem mého domu, vše, včetně natáčení samotného Racka. Ono ne nadarmo se říká: “všude možně, doma nejlíp“. Zařídili jsme se tedy dle onoho hesla a vyřádili se na veškerých domácích zařízeních, jejichž prostřednictvím jsme se pokusili vyjádřit...“

Na podzim se Tomáš Klus vydává na Divadelní tůru 2011, která startuje trojkoncertem v pražském Švandově divadle, kde proběhne i křest alba.

Pokud je tu něco, co jste o Tomášovi Klusovi chtěli vědět, ale báli jste se zeptat, nyní máte příležitost. Dotazy zasílejte na adresu redakce@ireport.cz s heslem Tomáš Klus. Na ty nejlepší odpoví Tomáš osobně.



 text a foto: map, TZ, Sony Music 

zavřít