Tereza Černochová: DIY interview aneb Udělej si rozhovor

Vydáno 25.05.2011 | autor: redakce

Dalším hostem „Do it yourself interview“ na iREPORTu bude zpěvačka Tereza Černochová. Podobně jako např. předtím skupiny Sunshine se i Terezy můžete zeptat prakticky na cokoliv.

Tereza Černochová: DIY interview aneb Udělej si rozhovor Tereza Černochová: DIY interview aneb Udělej si rozhovor

tereza_cernochova

Tereza Černochová
zdaleka není „jen“ dcerou legendárního zpěváka Karla Černocha. Vlastní pěveckou kariéru začala s Helenou Zeťovou a Terezou Kerndlovou v triu Black Milk. Po jeho rozpadu se vrhla na studium vysoké školy a v produkci Romana Holého natočila vlastní album Small Monstrosies.  Na koncertech ji doprovází kapela s vtipným názvem „Skupina“ a příležitostně i tak věhlasný zpěvák, jakým je frontman Freak Power Ashley Slater. Na pódiích ji můžete vidět také ve sdružení G Point Hunters (společně s Matějem Ruppertem a Romanem Holým). Momentálně připravuje druhou sólovku a společná vystoupení s hiphopovými PSH, k nimž dojde v rámci putovního festivaly Hrady.cz.

Pokud je tu něco, co jste o Tereze Černochové chtěli vědět, ale báli jste se zeptat, nebo jste jen neměli příležitost, tak teď ji máte. Dotazy zasílejte do 1. června na redakce@ireport.cz. Ty nejlepší předáme Tereze k zodpovězení.
 
. .

dm


tereza_cernochova_top
zavřít